Zawodowy angielski nr 1

 0    46 fiche    guest1708598
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
mieso czerwone
commencer à apprendre
red meat
mieso białe
commencer à apprendre
white meat
drób
commencer à apprendre
poultry
dziczyzna
commencer à apprendre
game
jagnięcina
commencer à apprendre
lamb
bekon
commencer à apprendre
bacon
wołowina
commencer à apprendre
beef
kość
commencer à apprendre
bone
mieso bawole
commencer à apprendre
buffalo meat
mieso bizona
commencer à apprendre
bison meat
mieso z krokodyla
commencer à apprendre
crocodile meat
kurczak
commencer à apprendre
chicken
pierś z kurczaka
commencer à apprendre
chicken breast
stek
commencer à apprendre
steak
wędliny
commencer à apprendre
cold cuts
kaczka
commencer à apprendre
duck
podroby drobiowe
commencer à apprendre
giblets
kozina
commencer à apprendre
goat
gęsina
commencer à apprendre
goose
szynka
commencer à apprendre
ham
konina
commencer à apprendre
horse meat
mieso z kangura
commencer à apprendre
kangaroo meat
baranina
commencer à apprendre
mutton
kuropatwa
commencer à apprendre
partridge
bażant
commencer à apprendre
pheasant
wieprzowina
commencer à apprendre
pork
przepiórka
commencer à apprendre
quail
królik
commencer à apprendre
rabbit
indyk
commencer à apprendre
a turkey
kiełbasa
commencer à apprendre
sausage
cielęcina
commencer à apprendre
veal
polędwica wołowa
commencer à apprendre
sirloin
sarnina
commencer à apprendre
venison
mieso z wieloryba
commencer à apprendre
whale meat
podudzie z kurczaka
commencer à apprendre
chicken drumstick
udo ćwiartka
commencer à apprendre
chicken leg
wątróbka drobiowa
commencer à apprendre
chicken liver
polędwiczki z kurczaka
commencer à apprendre
chicken tenderloin
udziec kurczaka
commencer à apprendre
chicken thigh
skrzydełka kurczaka
commencer à apprendre
chicken wings
wątróbka z kaczki
commencer à apprendre
duck liver
drób chowu wybiegowego
commencer à apprendre
free range poultry
gęsi smalec
commencer à apprendre
goose lard
wątróbka gęsia
commencer à apprendre
goose liver
pierś z kurczaka bez skóry
commencer à apprendre
skinless chicken breast
udziec z kurczaka
commencer à apprendre
thigh cutlet

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.