Opisywanie potraw i napojów

 0    22 fiche    patryknachman
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
gotowany
commencer à apprendre
boiled
chrupki
commencer à apprendre
crunchy
suchy
commencer à apprendre
dry
świeży
commencer à apprendre
fresh
mrożony
commencer à apprendre
frozen
domowej roboty
commencer à apprendre
homemade
soczysty
commencer à apprendre
juicy
surowy
commencer à apprendre
raw
czerstwy
commencer à apprendre
stale
chrupiący
commencer à apprendre
crusty
pełno tłusty
commencer à apprendre
full fat
mielony
commencer à apprendre
ground
rozpuszczalny
commencer à apprendre
instant
średnio wysmażony
commencer à apprendre
medium rare
ugotowany w wodzie bez skorupki
commencer à apprendre
poached
w proszku
commencer à apprendre
powdered
krwisty o steku
commencer à apprendre
rare
wytrawny smakowity
commencer à apprendre
savoury
kupny
commencer à apprendre
shop bought
odtłuszczony
commencer à apprendre
skimmed
pokrojony w plastry
commencer à apprendre
sliced
dobrze wysmazony
commencer à apprendre
well done

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.