Moja lekcja

 0    51 fiche    kasiapasek6
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
pieczony
commencer à apprendre
baked
sos
commencer à apprendre
sauce
talerz
commencer à apprendre
plate
gotowany na zamówienie
commencer à apprendre
cooked to order
gotowanie na parze
commencer à apprendre
steamed
pikantny
commencer à apprendre
spicy
grilowany
commencer à apprendre
grilled
dusić
commencer à apprendre
simmered
słodkie
commencer à apprendre
sweet
kwaśny
commencer à apprendre
sour
pieczony kurczak
commencer à apprendre
roasted
smażyć
commencer à apprendre
to fry
rzadkie
commencer à apprendre
rare
średni
commencer à apprendre
medium
dobrze zrobiony
commencer à apprendre
well done
notatnik
commencer à apprendre
notepad
przyjąć zamówienie
commencer à apprendre
take order
sześć górnych
commencer à apprendre
top six
punkt odbioru
commencer à apprendre
pivot point
podwójne sprawdzanie
commencer à apprendre
double checking
złapać błędy
commencer à apprendre
catch mistakes
wybierz
commencer à apprendre
dial
pracownik obsługi pokoju
commencer à apprendre
room service attendant
taca
commencer à apprendre
a tray
zapisać sie na
commencer à apprendre
sign for
obciążenie kuchni
commencer à apprendre
kitchen load
czas dostawy
commencer à apprendre
delivery time
sztućce
commencer à apprendre
cutlery
opłata
commencer à apprendre
fee
naczynia
commencer à apprendre
dishware
urna
commencer à apprendre
urn
wyroby szklane
commencer à apprendre
glassware
srebro stołowe
commencer à apprendre
silverware
taca autobusowa
commencer à apprendre
bus tray
kelner bankietowy
commencer à apprendre
banquet server
spotkania przed posiłkiem
commencer à apprendre
pre-meal meetings
praca boczna
commencer à apprendre
side work
przepisy dotyczące odpowiedzialności za alkohol
commencer à apprendre
liquor liability laws
maszyny do napojów
commencer à apprendre
beverage machines
owoce morza
commencer à apprendre
seafood
chłodzić w zamrażarce
commencer à apprendre
walk in the freezer
spiżarnia
commencer à apprendre
a pantry
odpadki
commencer à apprendre
spoilage
ustaw temperaturę
commencer à apprendre
set the temperature
mięso wołowe
commencer à apprendre
beef
mięso wieprzowe
commencer à apprendre
pork
drób
commencer à apprendre
poultry
ciała sypkie
commencer à apprendre
dry goods
konserwy
commencer à apprendre
canned
termin ważności
commencer à apprendre
expiration date
na lodzie
commencer à apprendre
on ice

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.