w/o

 0    42 fiche    misiamisiu595
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question język polski réponse język polski
ananas
commencer à apprendre
222
arbuz
commencer à apprendre
100
banan kiść bio
commencer à apprendre
469
banan premium luz
commencer à apprendre
101
brokuł
commencer à apprendre
173
buraki czerwone luz
commencer à apprendre
102
cebula żółta luz
commencer à apprendre
182
cukinia luz
commencer à apprendre
194
cytryna luz
commencer à apprendre
104
czosnek szt
commencer à apprendre
118
gruszka konferencja luz
commencer à apprendre
1074
marchew luz
commencer à apprendre
124
ogorek gruntowy luz
commencer à apprendre
370
ogorek szklarniowy luz
commencer à apprendre
125
pietruszka luz
commencer à apprendre
167
pomarancze deserowe luz
commencer à apprendre
128
pomidor gałązka luz
commencer à apprendre
129
pomidor malinowy polski ukladany luz
commencer à apprendre
252
rzodkiewka szt
commencer à apprendre
198
salata lodowa szt
commencer à apprendre
150
sałata masłowa szt
commencer à apprendre
199
seler korzen luz
commencer à apprendre
141
awokado hass szt
commencer à apprendre
377
awokado szt
commencer à apprendre
285
cebula dymka szt.
commencer à apprendre
211
grapefruit czerwony luz
commencer à apprendre
106
grapefruit sweetie luz (zielony)
commencer à apprendre
229
imbir luz
commencer à apprendre
294
kalafior luz
commencer à apprendre
445
kapusta biala luz
commencer à apprendre
120
kapusta czerwona luz
commencer à apprendre
164
kapusta pekińska luz
commencer à apprendre
241
kapusta włoska luz
commencer à apprendre
140
papryka slodka czerwona luz
commencer à apprendre
126
pomarancze premium luz
commencer à apprendre
457
sliwka luz
commencer à apprendre
180
winogrono jasne bezpestkowe luz
commencer à apprendre
142
winogrono rozowe luz
commencer à apprendre
466
ziemniaki jadalne myte luz
commencer à apprendre
267
ziemniaki jadalne polskie luz
commencer à apprendre
277
ziemniaki wczesne luz
commencer à apprendre
145
szczypiorek natka sztuka
commencer à apprendre
240

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.