Moja lekcja

 0    21 fiche    Ritasanchez
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
wstążki (makaron)
commencer à apprendre
Bandnudeln
szeroki
commencer à apprendre
breit
pojemnik na chleb
commencer à apprendre
Brotkasten
cienki
commencer à apprendre
dünn
marynowanie, zakwaszanie
commencer à apprendre
Einlegen
słoik na przetwory
commencer à apprendre
Einmachglas
usunac
commencer à apprendre
entfernen
drylowac, usunac pestki
commencer à apprendre
entkernen
fermentacja w kwasie octowym
commencer à apprendre
Essigsäure-Gärung
filetowac
commencer à apprendre
Filetieren
ciecz, płyn
commencer à apprendre
Flüssigkeit
pojemnik do przechowywania zywnosci
commencer à apprendre
Frischhaltedose
gruby
commencer à apprendre
dick
cienkie rowne slupki
commencer à apprendre
julienne
kandyzować
commencer à apprendre
Kandieren
żłobić
commencer à apprendre
kannelieren
skorupa
commencer à apprendre
Kruste
składowanie
commencer à apprendre
Lagerung
fermentacja w kwasie mlekowym
commencer à apprendre
Milchsäure-Gärung
pasteryzacja
commencer à apprendre
Pasteurisierung
trzeć
commencer à apprendre
respeln

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.