Moja lekcja

 0    30 fiche    guest3639692
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
beef
commencer à apprendre
mięso wołowe
basting
commencer à apprendre
zalewać mięso
casserole
commencer à apprendre
zapiekanka, naczynie żaroodporne
combine
commencer à apprendre
łączyć
cookery book
commencer à apprendre
książka kucharska
cuisine
commencer à apprendre
kuchnia
discard
commencer à apprendre
wyrzucać
drizzle
commencer à apprendre
skropić
flake
commencer à apprendre
płatek
halve
commencer à apprendre
przepoławiać
juicy meat
commencer à apprendre
soczyste mięso
lamb
commencer à apprendre
mięso jagnięce
mutton
commencer à apprendre
mięso baranie
pork
commencer à apprendre
mięso wieprzowe
ramekin
commencer à apprendre
zapiekanka z sera i tartej bułki
roast
commencer à apprendre
piec
season
commencer à apprendre
przyprawiać
serve
commencer à apprendre
podawać
simmer
commencer à apprendre
gotować na wolnym ogniu
skiliet
commencer à apprendre
patelnia z długą rączką
slice
commencer à apprendre
kroić
sprinkle
commencer à apprendre
posypać
veal
commencer à apprendre
cielęcina
utensil
commencer à apprendre
przyrząd
toss
commencer à apprendre
przewracać
steam
commencer à apprendre
gotować na parze
stir
commencer à apprendre
mieszać
tender/tough meat
commencer à apprendre
miękkie / twarde mięso
timbale
commencer à apprendre
zapiekanka
rare /medium/ well -done steak
commencer à apprendre
stek krwisty/średnio/dobrze wysmażony

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.