Meny og museum

 0    83 fiche    norskpasta
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
lekko wedzony
commencer à apprendre
lettrøkt
zielona cebulka
commencer à apprendre
vårløksaioli
chleb zytni
commencer à apprendre
rugbrød
orzechy włoskie
commencer à apprendre
valnøtter
ser dlugodojrzewajacy
commencer à apprendre
sæterøst
kielki
commencer à apprendre
spirer
soczysta, posiekana
commencer à apprendre
saftig, strimlet
jarmuż
commencer à apprendre
grønnkål
doprawione
commencer à apprendre
smaksatt med
pokrojony w kostkę
commencer à apprendre
ternet
chrzan
commencer à apprendre
pepperrot
polane
commencer à apprendre
toppet med
bezglutenowy, bez soi
commencer à apprendre
glutenfri, soyafri
podawane z
commencer à apprendre
servert med
pyszne
commencer à apprendre
deilig
pszenica
commencer à apprendre
hvete
zyto
commencer à apprendre
rug
owies
commencer à apprendre
havre
orkisz
commencer à apprendre
spelt
pszenica płaskurka
commencer à apprendre
emmer
nasiona sezamu
commencer à apprendre
sesamfrø
slod
commencer à apprendre
malt
gorczyca
commencer à apprendre
sennep
skorupiaki
commencer à apprendre
skalldyr
mieczaki
commencer à apprendre
bløtdyr
lubin
commencer à apprendre
lupin
seler
commencer à apprendre
selleri
orzech laskowy
commencer à apprendre
hasselnøtt
migdał
commencer à apprendre
mandel
zawiera gluten i sladowe ilosci soi
commencer à apprendre
Inneholder gluten og spor av soya
maka pszenna
commencer à apprendre
hvetemel
kotlet mielony
commencer à apprendre
karbonade
musztarda
commencer à apprendre
sennep
przystawki
commencer à apprendre
forretter
dania glowne
commencer à apprendre
hovedretter
filet wołowy
commencer à apprendre
filet av okse
warzywa sezonowe
commencer à apprendre
sesongens grønnsaker
kotlet z renifera
commencer à apprendre
reinsdyrkarbonade
potrawy rybne
commencer à apprendre
fiskeretter
sos smietanowy
commencer à apprendre
fløtesaus, hvitsaus,
swiezo parzony pstrag
commencer à apprendre
fersk dampet ørret
gesta smietana, kwasna
commencer à apprendre
rømme
klopsiki
commencer à apprendre
kjøttkakker
lody smietankowe
commencer à apprendre
fløteis
bogato nadziewane
commencer à apprendre
rikelig fylt med
jablka w kawalkach
commencer à apprendre
epler i biter
grzanki
commencer à apprendre
krutonger
zurek
commencer à apprendre
sur rugsuppe
pietruszka
commencer à apprendre
persille
koperek
commencer à apprendre
dill
szczypiorek
commencer à apprendre
gressløk
pieczony losos
commencer à apprendre
bakt laks
swiezo wyciskany sok
commencer à apprendre
ferskpresset juice
bita smietana
commencer à apprendre
pisket krem
imbir
commencer à apprendre
ingefær
sezonowa herbata
commencer à apprendre
sesongbasert te
do wyboru
commencer à apprendre
Valg av
karafka wody
commencer à apprendre
karaffel med vann
napoje alkoholowe
commencer à apprendre
alkoholholdige drikker
grzane piwo
commencer à apprendre
gløggøl
grzane wino
commencer à apprendre
gløgg
powstalo w
commencer à apprendre
ble etablert i
zostalo podniesione do rangi
commencer à apprendre
ble det hevet til rangeringen av
godziny otwarcia
commencer à apprendre
åpningstider
nieczynne
commencer à apprendre
stengt
darmowy wstęp
commencer à apprendre
gratis inngang
eksponaty (w muzeum)
commencer à apprendre
utstillinger (i museet)
dziedziny sztuki
commencer à apprendre
kunstfelt
kolekcja, zbiór
commencer à apprendre
samlingen
nabytki
commencer à apprendre
oppkjøp
Najciekawsze zespoly zabytkow prezentowane w gmachu glownym
commencer à apprendre
De mest interessante kompleksene av monumenter presentert i hovedbygningen:
sredniowieczny
commencer à apprendre
middelalder
rzemiosło artystyczne
commencer à apprendre
kunstnerisk Håndverk
daleki wschód
commencer à apprendre
fjernøstens
wspolczesna ceramika artystyczna
commencer à apprendre
samtidskunstnerisk keramikk
siedziba
commencer à apprendre
setet, hovedkvarter
wzniesiony w stylu neorenesansu pod koniec
commencer à apprendre
reist i nyrenessansestil på slutten av
od rynku dzieli go 10 minutowy spacer
commencer à apprendre
Det er en 10-minutters spasertur fra hovedmarket.
trzon kolekcji
commencer à apprendre
kjernen i samlingen
przekazy
commencer à apprendre
overføringer
skarb
commencer à apprendre
skatten
mieszczanskie epitafia
commencer à apprendre
borgerepitafier
zostal zachowany
commencer à apprendre
ble bevart

Voir fiche connexe:

Jeden z nas + Charlotte

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.