Food - B1

 0    52 fiche    kaska1622
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
ARTIFICIAL FLAVOUR
commencer à apprendre
SZTUCZNY AROMAT
BEST-BEFORE DATE
commencer à apprendre
DATA PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
CROCKERY
commencer à apprendre
ZASTAWA STOŁOWA
CUTLERY
commencer à apprendre
SZTUĆCE
HELPING
commencer à apprendre
PORCJA
ON AN EMPTY STOMACH
commencer à apprendre
NA PUSTY ŻOŁĄDEK
PAST THE SELL-BY DATE
commencer à apprendre
po DACIE PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
QUENCH YOUR THIRST
commencer à apprendre
UGASIĆ PRAGNIENIE
SIDE DISH
commencer à apprendre
DODATEK DO DANIA GŁÓWNEGO
SQUARE MEAL
commencer à apprendre
SOLIDNY POSIŁEK
VENDING MACHINE
SŁODYCZAMI)
commencer à apprendre
AUTOMAT (Z NAPOJAMI
YOLK
commencer à apprendre
ŻÓŁTKO
WHITE
commencer à apprendre
BIAŁKO
SCRAMBLED EGGS
commencer à apprendre
JAJECZNICA
THICK SAUCE
commencer à apprendre
GĘSTY SOS
LEAN MEAT
commencer à apprendre
CHUDE MIĘSO
FATTY MEAT
commencer à apprendre
TŁUSTE MIĘSO
MOUTH WATERING
commencer à apprendre
SMAKOWITY
PICKLED
commencer à apprendre
marynowany
RAW MEAT
commencer à apprendre
SUROWE MIĘSO
SAVOURY
commencer à apprendre
WYTRAWNY
SUPERB
commencer à apprendre
WYŚMIENITY
TEMPTING
commencer à apprendre
KUSZĄCY
TENDER MEAT
commencer à apprendre
DELIKATNE MIĘSO
TOUGH MEAT
commencer à apprendre
TWARDE MIĘSO
CARBOHYDRATES
commencer à apprendre
WĘGLOWODANY
FIBRE
commencer à apprendre
BŁONNIK
PROTEIN
commencer à apprendre
BIAŁKO
STARCH
commencer à apprendre
SKROBIA
DRAIN
commencer à apprendre
odcedzać
GRATE
commencer à apprendre
ZETRZEĆ
SAUCEPAN
commencer à apprendre
RONDEL
STIR
NP. ŁYŻKĄ)
commencer à apprendre
MIESZAĆ (JEDNĄ SUBSTANCJĘ np łyżką
MINCE
commencer à apprendre
ZMIELIĆ
SPRINKLE
commencer à apprendre
POSYPAĆ (NP. SEREM)
CUT DOWN ON STH
commencer à apprendre
OGRANICZYĆ SPOŻYCIE CZEGOŚ
EATING DISORDER
commencer à apprendre
ZABURZENIA ODŻYWIANIA
HAVE A SWEET TOOTH
commencer à apprendre
LUBIĆ SŁODYCZE
SPECIALTY
commencer à apprendre
SPECJALNOŚĆ
CHIVES
commencer à apprendre
SZCZYPIOREK
DILL
commencer à apprendre
KOPER
SKIN
commencer à apprendre
SKÓRKA
STUFFED
commencer à apprendre
faszerowanhy
BROTH
commencer à apprendre
ROSÓŁ
BLAND
commencer à apprendre
MDŁY
GO OFF
commencer à apprendre
ZEPSUĆ SIĘ
OVERCOOKED
commencer à apprendre
rozgotowany
POACHED
commencer à apprendre
GOTOWANY (Z WODY)
UNDERCOOKED
commencer à apprendre
niedogotowany
VINEGAR
commencer à apprendre
OCET
YEAST
commencer à apprendre
DROŻDŻE
SOFT-BOILED EGG
commencer à apprendre
JAJKO NA MIĘKKO

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.