FCE- FOOD AND COOKING

 0    50 fiche    turca1277
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question English réponse English
ADITIVO
commencer à apprendre
ADDITIVE
HORNEAR (BREAD-CAKE)
commencer à apprendre
BAKE
BATIR
commencer à apprendre
BEAT
AMARGO
commencer à apprendre
BITTER
HERVIR
commencer à apprendre
BOIL
MASTICAR
commencer à apprendre
CHEW
PICAR
commencer à apprendre
CHOP
CANELA
commencer à apprendre
CINNAMON
PEOPLE WHO DO NOT EAT MEAT OR FISH
commencer à apprendre
VEGETARIAN
ADEREZO
commencer à apprendre
DRESSING
HARINA
commencer à apprendre
FLOUR
FREIR
commencer à apprendre
FRY
SARTÉN
commencer à apprendre
FRYING PAN
not good for you because it has a lot of salt, sugar or fat
commencer à apprendre
JUNK
RALLAR
commencer à apprendre
GRATE
COCINAR A LA PARRILLA
commencer à apprendre
GRILL
GOOD FOOD WITH LOTS OF FLAVOUR
commencer à apprendre
TASTY
UNTABLE BAJAS CALORIAS
commencer à apprendre
LOW-CALORIE SPREAD
PLATO PRINCIPAL
commencer à apprendre
MAIN COURSE
PRODUCTS PRODUCED WITH MILK
commencer à apprendre
DAIRY
MOHOSO
commencer à apprendre
MOULDY
FIDEOS DE SEMOLA
commencer à apprendre
NOODLES
NUEZ MOSCADA
commencer à apprendre
NUTMEG
HORNO
commencer à apprendre
OVEN
MEAT FROM BIRD
commencer à apprendre
POULTRY
VERTER
commencer à apprendre
POUR
RECETA
commencer à apprendre
RECIPE
WITH A HOT STRONG FLAVOUR
commencer à apprendre
SPICY
ALREADY COOKED
commencer à apprendre
PRE-COOKED
PODRIDO
commencer à apprendre
ROTTEN
AZAFRAN
commencer à apprendre
SAFFRON
OLLA
commencer à apprendre
SAUCEPAN
PORCIÓN
commencer à apprendre
SERVING
DESMENUZAR
commencer à apprendre
SHRED
HERVIR A FUEGO LENTO
commencer à apprendre
SIMMER
SORBER
commencer à apprendre
SIP
REBANADA
commencer à apprendre
SLICE
AGRIO/ACIDO
commencer à apprendre
SOUR
meat from a bird which is bigger than a chicken
commencer à apprendre
TURKEY
NOT COOKED
commencer à apprendre
RAW
ESPOLVOREAR
commencer à apprendre
SPRINKLE
OLD AND BAD. NOT FRESH
commencer à apprendre
STALE
ALMIDÓN
commencer à apprendre
STARCH
REVOLVER
commencer à apprendre
STIR
TRAGAR
commencer à apprendre
SWALLOW
RICO/SABROSO
commencer à apprendre
TASTY
PRESERVED BY BECOMING VERY COLD
commencer à apprendre
FROZEN
TOSTAR
commencer à apprendre
TOAST
LEVADURA
commencer à apprendre
YEAST
HORNEAR (MEAT)
commencer à apprendre
ROAST

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.