Toggle navigation
Créer un compte
Se connecter
créer flashcards
cours
języki obce
niderlandzki
Eten en koken
Eten en koken
0
299 fiche
aleksandracicharska
commencer à apprendre
Télécharger mP3
×
Parfait pour les auditeurs
–
Transformez vos mots en audiocurs et apprenez:
en voiture ou en bus
en promenade avec un chien
attendre dans la file d'attente
avant le coucher
Cette fonction est disponible uniquement pour les utilisateurs Premium.
activer le compte premium
enregistrement d'échantillon
Imprimer
×
Parfait en dehors de la maison
–
imprimez vos mots:
comme une liste pratique
comme des fiches à couper
Cette fonction est disponible uniquement pour les utilisateurs Premium.
activer le compte premium
échantillon d'impression
jouer
consultez
question
réponse
1. een malse, sappige ribroast
commencer à apprendre
delikatne, soczyste pieczone żeberka
2. een verrukkelijke vulling
commencer à apprendre
zachwycające nadzienie
3. paddenstoelrisotto
commencer à apprendre
risotto grzybowe
4. een topping van cranberrycompote
commencer à apprendre
polewa z konfiturą żórawinową
5. het bladerdeeg
commencer à apprendre
ciasto francuskie
6. op tafel serveren
commencer à apprendre
podawać na stół
7. frambozen-ijstaart
commencer à apprendre
malinowa tarta lodowa
8. de taart aansnijden
commencer à apprendre
zacząć kroić tort
9. kant-en-klaar
commencer à apprendre
gotowy
10. de steelpan
commencer à apprendre
10. rondel
11. op laag vuur oplossen
commencer à apprendre
rozpuścić na wolnym ogniu
12. de karamel gelijkmatig over de noten schenken
commencer à apprendre
karmel rozprowadzić równo po orzechach
13. afkoelen laten
commencer à apprendre
ostudzić
14. met een keukenmes in kleine stukjes hakken
commencer à apprendre
siekać nożem na małe kawałeczki
15. in een kommetje doen
commencer à apprendre
włożyć do miseczki
16. het cakeblik met een ruim stuk bakpapier bekleden
commencer à apprendre
blaszkę wyłożyć dużym kawałkiem papieru do pieczenia
17. het ijs uit de vriezer nemen
commencer à apprendre
wyciągnąć lód z zamrażarki
18. de peperkorrels
commencer à apprendre
ziarnko pieprzu
19. varkenshaas
commencer à apprendre
filet wieprzowy
20. de piek van het kerstdiner
commencer à apprendre
punkt programy podczas Wigilii
21. zich je hand niet omdraaien voor het diner
commencer à apprendre
nie przemęczać się kolacją
22. de garnering
commencer à apprendre
przybranie/ozdoba
23. het theedoek
commencer à apprendre
ścierka
24. het werkblad
commencer à apprendre
blat
25. het kaasplankje
commencer à apprendre
deska serów
26. de topping
commencer à apprendre
polewa
27. wijn schenken
commencer à apprendre
nalać wino
28. de plank
commencer à apprendre
deska do krojenia
29. de koelbox
commencer à apprendre
lodówka turystyczna
30. de bieslook
commencer à apprendre
szczypiorek
31. pijnboompitten
commencer à apprendre
orzeszki piniowe
32. dressing verdelen in een streeppatroon
commencer à apprendre
polać polewą tak, aby powstały paski
33. zwarte peper malen
commencer à apprendre
mielić czarny pieprz
34. platte peterselie
commencer à apprendre
natka pietruszki
35. kipsaucijzen
commencer à apprendre
kiełbaski drobiowe
36. de appelboor
commencer à apprendre
drylownica
37. de oven voor op 200˚C verwarmen
commencer à apprendre
piekarnig nagrzać do 200˚C
38. de zeef
commencer à apprendre
sito
39. de paprika halveren
commencer à apprendre
paprykę przekroić na pół
40. gevulde eieren
commencer à apprendre
nadziewane jajka
41. kaneelstokjes
commencer à apprendre
laski cynamonu
42. de staafmixer
commencer à apprendre
blender
43. de braadslede
commencer à apprendre
brytfanna
44. de rollade rondom met peper en zout bestrooien
commencer à apprendre
roladę posypac dookoła pieprzem i solą
45. het klokhuis uit de appeltjes steken
commencer à apprendre
wydrązyć jabłko
46. spiesjes voor op de barbecue
commencer à apprendre
patyczki do szaszłyków
47. de eieren hard koken
commencer à apprendre
jajka ugotować na twardo
48. de biet
commencer à apprendre
burak
49. smeuïg
commencer à apprendre
rześki
50. de eieren overlangs halveren
commencer à apprendre
przepołowić jajka wzdłuż
51. geurige kruiden
commencer à apprendre
aromatyczne przyprawy
52. voorbode van de lente
commencer à apprendre
zapowiedź wiosny
53. fris houden
commencer à apprendre
utrzymać w świeżości
54. de slappe blaadjes verwijderen
commencer à apprendre
usunąć zwiędłe liście
55. het deeg uitrollen
commencer à apprendre
rozwałkować ciasto
56. het deeg kneden
commencer à apprendre
ugniatać ciasto
57. het deeg met het ei bestrijken
commencer à apprendre
ciasto przesmarowąc jajkiem
58. glutenvrij
commencer à apprendre
bezglutenowy
59. het sesamzaad
commencer à apprendre
sezam
60. het maanzaad
commencer à apprendre
mak
61. op smaak brengen
commencer à apprendre
doprawić do smaku
62. geraspte kaas
commencer à apprendre
starty ser
63. voedingswaarde pers stuk
commencer à apprendre
zawartość składników odżywczych w jednej sztuce
64. lauwwarme melk
commencer à apprendre
letnie mleko
65. het losgeklopte ei -
commencer à apprendre
rozbełtane jajko
66. klutsen
commencer à apprendre
mieszać
67. het mengsel in 3 porties verdelen
commencer à apprendre
mieszankę podzielić na trzy porcję
68. de ingrediënten mengen
commencer à apprendre
pomieszać składniki
69. bacon in repen gesneden
commencer à apprendre
Boczek pokroić w paski
70. in ringen
commencer à apprendre
w krążki
72. in stukjes
commencer à apprendre
w kawałki
73. gehakte koriander
commencer à apprendre
posiekana kolendra
74. olijven zonder pit
commencer à apprendre
oliwki bez pestki
75. de kappertjes
commencer à apprendre
kapary
76. in dunne plakken snijden
commencer à apprendre
pokroić w cienkie plasterki
77. een koekenpan verhitten
commencer à apprendre
rozgrzać patelnię
78. de ovenschaal
commencer à apprendre
naczynie do zapiekania
79. gehalveerde kerstomaatjes
commencer à apprendre
przepołowione pomidorki koktajlowe
80. geroosterd brood
commencer à apprendre
Grzanka
81. het vruchtvlees
commencer à apprendre
miąższ
82. de rietsuiker
commencer à apprendre
cukier trzcinowy
83. een verfrissende salade
commencer à apprendre
odświeżająca sałatka
84. peultjes
commencer à apprendre
groch
85. groene asperges
commencer à apprendre
zielone szparagi
86. blancheren
commencer à apprendre
blanszować
87. een stukje van de onderkant snijden
commencer à apprendre
odciąć końcówki
88. laat de geitenkaas smelten
commencer à apprendre
rozpuśc ser kozi
89. uitgeperste citroen
commencer à apprendre
wyciśnięta cytryna
90. in beetgaar koken
commencer à apprendre
ugotować al dente
91. de rosbief
commencer à apprendre
rostbef
92. dressing over salade gieten
commencer à apprendre
polać sałatkę derssingiem
93. bruine linzen
commencer à apprendre
brązowa soczewica
94. de radijs
commencer à apprendre
rzodkiewka
95. de veldsla
commencer à apprendre
roszponka
96. de eieren schrikken laten oonder koud water
commencer à apprendre
zahartować jajka w zimnej wodzie
97. eieren pellen
commencer à apprendre
obierać jajka
98. sla over borden verdelen
commencer à apprendre
wyłożyć sałatę na talerze
99. besprenkelen met
commencer à apprendre
pokropić czymś
100. het spiegelei
commencer à apprendre
jajko sadzone
101. grof gesneden
commencer à apprendre
grubo pokrojony
102. enkele tellen in het water legen
commencer à apprendre
pozostawić w wodzie na kilka sekund
103. de tomaten inkruisen
commencer à apprendre
pomidory naciąć krzyżykiem
104. krieltjes in de schil
commencer à apprendre
pieczone ziemniaczki ze skórką
105. fijngeprakte eieren
commencer à apprendre
rozdrobnione jajka
106. de schaar
commencer à apprendre
Nożyczki
107. de vissticks
commencer à apprendre
paluszki rybne
108. het filodeeg ontdooien laten
commencer à apprendre
odmrozić ciasto filo
109. met gesmolten boter bestrijken
commencer à apprendre
smarować rozpuszczonym masłem
110. kippenpootjes
commencer à apprendre
nóżki z kurczaka
111. af en toe omdraaien
commencer à apprendre
od czasu do czasu odwrócić na drugą stronę
112. geraspte citroenschil
commencer à apprendre
starta skórka z cytryny
113. met water verdunnen
commencer à apprendre
rozcięczyć wodą
114. krokant - chrupki
commencer à apprendre
114. chrupiące - chrupki
115. grove mosterd
commencer à apprendre
musztarda gruboziarnista
116. de aardappels afgieten
commencer à apprendre
odcedzić ziemniaki
117. de aardappels pureren
commencer à apprendre
ubić ziemniaki
118. de tuinboon
commencer à apprendre
bób
119. de zaadlijst
commencer à apprendre
gniazdo nasienne
120. de dooier uit 1 ei lepeln
commencer à apprendre
wydrążyć żółtko z jednego jajka
121. in kwarten snijden
commencer à apprendre
kroić na cztery części
122. de temperatuur verlagen naar 160˚C
commencer à apprendre
zmniejszyć temperaturę do 160˚C
123. de cake in de vorm rusten laten
commencer à apprendre
ciasto pozostawić na blasze aby odpoczęło
124. volgens de bereidingswijze op de verpakking bereiden
commencer à apprendre
przygotować według instrukcji na opakowaniu
125. aan de kook brengen
commencer à apprendre
doprowadzić do wrzenia
126. met een mixer kloppen
commencer à apprendre
ubijać mikserem
127. de warmtebron uitschakkelen
commencer à apprendre
wyłączyć źródło ciepła
128. het paneermeel
commencer à apprendre
bułka tarta
129. het overgebleven broodkruim laten drogen
commencer à apprendre
wysuszyć resztki chleba
130. de/het kerriepoeder
commencer à apprendre
curry
131. teentjes knoflook
commencer à apprendre
ząbki czosnku
132. de zalm
commencer à apprendre
łosos
133. de eidooier
commencer à apprendre
żółkto
134. barbecueën
commencer à apprendre
grillować
135. spareribs
commencer à apprendre
żeberka
136. speklapjes
commencer à apprendre
plastry boczku
137. verse forel
commencer à apprendre
świeży pstrąg
138. het stokbrood
commencer à apprendre
Bagietka
139. een bosje koriander
commencer à apprendre
pęczek kolędry
140. to go
commencer à apprendre
na wynos
141. het speltbrood
commencer à apprendre
chleb orkiszowy
142. het roggebrood
commencer à apprendre
chleb żytni
143. het meergranenbrood
commencer à apprendre
chleb wieloziarnisty
144. pittig
commencer à apprendre
ostry/pikantny
145. feta verkruimelen
commencer à apprendre
pokruszyć fetę
146. de deegroller
commencer à apprendre
wałek do ciasta
147. in plakjes snijden
commencer à apprendre
kroić w planstry
148. zongedroogde tomaten
commencer à apprendre
pomidory suszone w słońcu
149. het deeg uitrollen
commencer à apprendre
rozwałkować ciasto
150. chilivlokken
commencer à apprendre
płatki chilli
151. de satésaus
commencer à apprendre
sos orzechowy (saté)
152. in een kom doen
commencer à apprendre
włożyć do miski
153. limoen uitpersen
commencer à apprendre
wyciskać limonkę
154. toevoegen
commencer à apprendre
dodawać
155. koud spoelen
commencer à apprendre
przepłukać zimną wodą
156. in lauw water weken
commencer à apprendre
moczyc w letniej wodzie
157. de muntblaadjes scheuren
commencer à apprendre
podrzeć liście mięty
158. het rijstvel
commencer à apprendre
papier ryżowy
159. de zijkanten naar binnen vouwen
commencer à apprendre
boki zagiąć do środka
160. oprollen
commencer à apprendre
zawinąć
161. de kaas raspen
commencer à apprendre
zetrzeć ser
162. fruitig blond bier
commencer à apprendre
owocowe jasne piwo
163. bevroren frambozen
commencer à apprendre
zamrożone maliny
164. de ijsstokjes
commencer à apprendre
patyki do lodów
165. in de vriezer zetten
commencer à apprendre
włożyć do zamrażalnika
166. de meergranenrijst
commencer à apprendre
ryż wieloziarniasty
167. afgedekt bewaren
commencer à apprendre
przechowywać pod przykryciem
168. op kamertemperatuur komen laten
commencer à apprendre
doprowadzić do temperatury pokojowej
169. reuzengarnalen
commencer à apprendre
krewetki olbrzymie
170. de barbecue aansteken
commencer à apprendre
rozpalić grill
171. de flessenopener
commencer à apprendre
otwieracz do butelek
172. pit geven
commencer à apprendre
dodawać ostrości
173. maissoep
commencer à apprendre
zupa z kukurydzy
174. de maiskolf
commencer à apprendre
kolba kukurydzy
175. de kruidenboter
commencer à apprendre
masło ziołowe
176. een pan met dikke bodem
commencer à apprendre
patelnia z grubym dnem
177. fruiten
commencer à apprendre
smażyć
178. gegrild
commencer à apprendre
grillowany
179. regelmatig keren
commencer à apprendre
obracać regularnie
180. met boter besmeren
commencer à apprendre
smarować masłem
181. de knoflook persen
commencer à apprendre
przecisnąć czosnek przez praskę
182. de tuinerwten
commencer à apprendre
groszek
183. de pan van het vuur nemen
commencer à apprendre
ściągnąc patelnie z ognia
184. ontpite kersen
commencer à apprendre
wydrylowane czereśnie
185. met olijfolie besprenkeld
commencer à apprendre
pokropiony oliwą z oliwek
186. plakkerig
commencer à apprendre
kleisty
187. rijzen laten
commencer à apprendre
pozostawić do wyrośnięcia
188. kleverig
commencer à apprendre
kleisty
189. de kom invetten
commencer à apprendre
natluścić miskę
190. tochtvrije plek
commencer à apprendre
miejsce uwolnione od przeciągów
191. dadels - daktyle
commencer à apprendre
191. daty - daktyle
192. de ahornsiroop
commencer à apprendre
syrop klonowy
193. vijgen
commencer à apprendre
figi
194. amandelen
commencer à apprendre
migdały
195. de diepvriesbak
commencer à apprendre
pojemnik do mrożenia
196. de kroontjes van de aardbeien
commencer à apprendre
szypułki truskawek
197. garneren
commencer à apprendre
dekorować
198. verse gember
commencer à apprendre
świeży imbir
199. gezouten pistaches
commencer à apprendre
solone pistacje
200. de slagroom
commencer à apprendre
bita śmietana
201. de springvorm
commencer à apprendre
tortownica
202. de kabeljauw
commencer à apprendre
dorsz
203. kropje sla
commencer à apprendre
główka sałaty
204. de ansjovis
commencer à apprendre
serdela
205. de deksel op de pan doen
commencer à apprendre
przykryć patelnię przykrywką
206. ervan smulen
commencer à apprendre
rozkoszować się
207. de ijsbergsla
commencer à apprendre
sałata lodowa
208. een warm tussendoortje
commencer à apprendre
ciepła przekąska
209. wokken
commencer à apprendre
smażyć w woku
210. frituren
commencer à apprendre
smażyć w głębokim oleju
211. plat drukken
commencer à apprendre
spłaszczyć
212. tafelen
commencer à apprendre
stołować się
213. schoongeboend
commencer à apprendre
wyszorowany do czysta
214. de peer
commencer à apprendre
gruszka
215. karnemelk
commencer à apprendre
Maślanka
216. de chiazaad
commencer à apprendre
nasiona chia
217. de cacaoboon
commencer à apprendre
ziarno kakaowca
218. de moerbei
commencer à apprendre
morwa
219. de hennenzaad
commencer à apprendre
nasiona konopii
220. vitamine C bevatten
commencer à apprendre
zawierać witaminę C
221. voedingsstoffen
commencer à apprendre
składniki odżywcze
222. de aubergine
commencer à apprendre
cukinia
223. de pruim
commencer à apprendre
śliwka
224. een bebloemd bakblik
commencer à apprendre
posypana mąką blaszka do pieczenia
225. met de schilkant naar beneden platsen
commencer à apprendre
położyć skórką do dołu
226. verse dille
commencer à apprendre
świezy koperek
227. sour cream
commencer à apprendre
kwaśna śmietana
228. de natuurazijn
commencer à apprendre
ocet spożywczy
229. koud serveren
commencer à apprendre
podawać na zimno
230. korrelig
commencer à apprendre
ziarnisty
231. samenhangend deeg
commencer à apprendre
spójne ciasto
232. in koeling laten rusten
commencer à apprendre
pozostawić w chłodzie
233. de inktvis
commencer à apprendre
kalmar
234. inkten
commencer à apprendre
farbować
235. het citroengras
commencer à apprendre
trawa cytrynowa
236. de palmsuiker
commencer à apprendre
cukier palmowy
237. oesterzwammen
commencer à apprendre
boczniak
238. de sjalotten
commencer à apprendre
szalotka
239. kardamom
commencer à apprendre
kardamon
240. komijn
commencer à apprendre
kminek
241. het eiwit
commencer à apprendre
Białko
242. op de bakmat doen
commencer à apprendre
położyć na macie do pieczenia
243. tijm
commencer à apprendre
tymianek
244. gevogelte gerechten
commencer à apprendre
potrawy z drobiu
245. de peulvrucht
commencer à apprendre
roślina strączkowa
246. peterselie
commencer à apprendre
pietruszka
247. ovengerechten
commencer à apprendre
potrawy z pieca
248. rozemarijn
commencer à apprendre
rozmaryn
249. mediateraanse gerechten
commencer à apprendre
potrawy śródziemnomorskie
250. laurier
commencer à apprendre
liść laurowy
251. de stoofpot
commencer à apprendre
danie jednogarnkowe
252. salie
commencer à apprendre
szałwia
253. vleesgerechten
commencer à apprendre
potrawy mięsne
254. lavendel
commencer à apprendre
lawenda
255. het gevogelte
commencer à apprendre
drób
256. gepelde tomaten
commencer à apprendre
obrane pomidory
257. in ruim water koken
commencer à apprendre
gotować z duża ilością wody
258. de pompoensoup
commencer à apprendre
zupa z dyni
259. het zeezout
commencer à apprendre
sól morska
260. het tussengerecht
commencer à apprendre
przekąska
261. de bouillon
commencer à apprendre
bulion
262. met een teentje knoflook wrvijven
commencer à apprendre
nacierać ząbkiem czosnku
263. de dunschiller
commencer à apprendre
obieraczka do warzyw
264. de bloemkool
commencer à apprendre
kalafior
265. een klontje boter
commencer à apprendre
kostka masła
266. de eiersnijder
commencer à apprendre
krajalnica do jajek
267. goed uitlekken laten
commencer à apprendre
dobrze odsączyć
268. walnoten
commencer à apprendre
orzechy włoskie
269. granaatappelpitjes
commencer à apprendre
pestki granatu
270. regelmatig schudden
commencer à apprendre
potrząsać regularnie
271. een snuf zout
commencer à apprendre
szczypta soli
272. dragon
commencer à apprendre
estragon
273. een scheutje extra vierge olijfolie
commencer à apprendre
kropla oliwy extra virgin
274. à twee minuten per kant bakken
commencer à apprendre
piec po dwie minuty z każdej strony
275. de kreeft
commencer à apprendre
rak
276. het kreeftenvlees uit het pantser verwijderen
commencer à apprendre
oddzielić mięso raka od pancerza
277. de prei
commencer à apprendre
por
278. het deeg opzij zetten
commencer à apprendre
odłożyć ciasto na bok
279. koekenpan met antiaanbaklaag
commencer à apprendre
patelnia z powłoką nieprzywierającą
280. wellen in het water
commencer à apprendre
moczyć w wodzie
281. een makreel met twee vorken plukken
commencer à apprendre
oksubać rybę z ości za pomocą dwóch widelców
282. de cracker
commencer à apprendre
suchar
283. de/het witlof
commencer à apprendre
cykoria
284. de amuse
commencer à apprendre
przekąska
285. met de bolle kant naar boven
commencer à apprendre
wypukłą stroną do góry
286. gedroogde oregano
commencer à apprendre
suszone oregano
287. de kaviaar
commencer à apprendre
kawior
288. de roomkaas
commencer à apprendre
ser śmietankowy
289. de haring
commencer à apprendre
śledź
290. amandelschaafsel
commencer à apprendre
wiórki migdałowe
291. een siliconen muffinvorm
commencer à apprendre
silikonowa forma do mufinek
292. het vanillestokje
commencer à apprendre
laska wanilii
293. de hazelnoten
commencer à apprendre
orzechy laskowe
294. vijzelen
commencer à apprendre
rozdrobnić w moździerzu
295. blauwe bessen
commencer à apprendre
jagody
296. de/het bakpoeder
commencer à apprendre
proszek do pieczenia
297. de bakpapiertjes
commencer à apprendre
papierowe foremki do pieczenia
298. het beslag
commencer à apprendre
ciasto
299. goudbruin bakken
commencer à apprendre
piec na złocistobrązowy kolor
300. het handje
commencer à apprendre
rękaw cukierniczy
Créer flashcards
niderlandzki
Voir fiche connexe:
niuew
lesson 7
lesson 10
l4
hopital
Frequency
se presenter
dekcdkbgl
l5
ecole
Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.
×
principal
Une barre de progression
Horloge
Faire respecter une bonne réponse
content
Texte
exemple de texte
photos
enregistrements
par exemple des enregistrements
natif des enregistrements
mettre l'accent sur la grammaire
options de prescription
ignorer:
des espaces
caractères nationaux
crochets
ponctuation
sensible à la casse
l'absence d'un
unifie les raccourcis
ordre
signaler une erreur
Merci d'avoir signalé :)
1
2
3
4
vérifier
plus
Je suis juste ↑
(
Astuce:
La touche
enter
la mauvaise
réponse qu'il juge
tip2:
en arrière pour voir la question, cliquez sur la fiche )
Je ne sais pas
Je
Voir les réponses
vérifier
plus
Je suis juste ↑
(
Astuce:
La touche
enter
la mauvaise
réponse qu'il juge
tip2:
en arrière pour voir la question, cliquez sur la fiche )
Bien fait, bien que vous allez :)
Le créateur est le linker Aleksandracicharska.
Cliquez pour créer vos propres cartes mémoire :)
Si vous préférez prêt, essayez nos cours professionnels.
Anglais A1
essayer gratuitement
FCE
essayer gratuitement
répéter tout
Répétez difficile
fin du round
1
résumé
tour
Je
Je ne sais pas
1
(
)
(
)
prochaine ronde
Répétez ce que vous ne saviez pas
`
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0
-
=
Deutsch
English
American English
español
Français
italiano
Nederlands, Vlaams
Norsk
język polski
português
русский язык
Svenska
українська мова
gjuha shqipe
العربية
euskara
беларуская мова
български език
català, valencià
中文, 汉语, 漢語
한국어, 韓國語, 조선어, 朝鮮語
hrvatski jezik
dansk
Esperanto
eesti keel
føroyskt
suomen kieli
Gàidhlig
galego
ქართული
ελληνικά
עברית
हिन्दी, हिंदी
magyar
Bahasa Indonesia
Íslenska
日本語, にほんご
ಕನ್ನಡ
Қазақша
latine
latviešu valoda
lietuvių kalba
Lëtzebuergesch
македонски јазик
bahasa Melayu, بهاس ملايو
Malti
اردو
Papiamento
فارسی
Português brasileiro
rumantsch grischun
limba română
српски језик
slovenský jazyk
slovenski jezik
český jazyk
ไทย
Xitsonga
Setswana
Türkçe
Tiếng Việt
isiXhosa
ייִדיש
isiZulu
q
w
e
r
t
y
u
i
o
p
[
]
\
a
s
d
f
g
h
j
k
l
;
'
z
x
c
v
b
n
m
,
.
/
Ctrl + Alt
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
×
Sélectionnez la bonne réponse
nouveau test
×
Découvrez toutes les paires dans le plus petit nombre de coups!
0
pas
Nouveau jeu:
4x3
5x4
6x5
7x6
×
Se connecter
Se connecter
Se connecter
Connexion ou Email
Mot de passe
Se connecter
Vous avez oublié votre mot de passe?
Vous ne possédez pas de compte?
Se connecter
Se connecter
Créer un compte
Commencez votre cours comme un cadeau :)
Gratuitement. Sans obligations. Sans spam.
Votre adresse e-mail
Créer un compte
Déjà vous avez un compte?
accepter
règlements
et
Politique de confidentialité