7.3 FOOD AND HEALTH

 0    23 fiche    guest3384084
Télécharger mP3 Imprimer jouer consultez
 
question réponse
ŚRODKI KONSERWUJĄCE
commencer à apprendre
ADDITIVES AND PRESERVATIVES
ZAWIERAJACY MAŁO/DUŻO KALORII
commencer à apprendre
LOW/HIGH IN CARORIES
WEGLOWODANY
commencer à apprendre
CARBOHYDRATES
SUSZONE WARZYWA I OWOCE
commencer à apprendre
DRIED VEGETABLES AND FRUITS
JEDZENIE ŁATWE DO PRZYGOTOWANIA
commencer à apprendre
EASY-COOK FOOD
TŁUSZCZ
commencer à apprendre
FAT
TŁUSTE JEDZENIE
commencer à apprendre
FATTY FOOD
BŁONNIK
commencer à apprendre
FIBRE
ŻYWNOŚĆ MODYFIKOWANA GENETYCZNIE
commencer à apprendre
GM FOOD
PRODUKTY ZE, ZDROWEGO’’ SKLEPU
commencer à apprendre
HEALTH FOOD
ZDROWA ŻYWNOŚĆ
commencer à apprendre
HEALTHY FOOD
NIEZDROWE JEDZENIE
commencer à apprendre
JUNK FOOD
CHUDE POKARMY
commencer à apprendre
LEAN FOODS
MINEARAŁY
commencer à apprendre
MINERALS
TŁUSTE RYBY
commencer à apprendre
OILY FISH
BIAŁKO
commencer à apprendre
PROTEIN
TŁUSZCZE NASYCONE
commencer à apprendre
SATURATED FATS
TŁUSZCZE NIENASYCONE
commencer à apprendre
UNSATURATED FATS
ŻYWNOŚĆ ZAWIERAJĄCA SKROBIE
commencer à apprendre
STARCHY FOOD
JEDZENIE Z DUŻĄ ILOŚCIĄ CUKRÓW
commencer à apprendre
SUGARY FOODS
WODA
commencer à apprendre
WATER
WODA GAZOWANA
commencer à apprendre
CARBONATED WATER
WODA NIEGAZOWANA
commencer à apprendre
STILL WATER

Vous devez vous connecter pour poster un commentaire.